torsdag den 5. november 2015

Billeder fra Fantastic Beasts And Where To Find Them

Så er der kommet billeder fra produktionen af Fantastic beasts and where to find them! Må indrømme, at jeg glæder mig helt utroligt meget til at se filmen. Jeg regner overhovedet ikke med, at det er det nye Harry Potter, bare at det foregår i en magisk verden - og det er godt nok til mig.

Nå men Entertaintment Weekly har udgivet disse otte billeder, som ærlig talt vækker min appetit på mere.Og så har J.K. Rowell afsløret, hvad mugglere hedder i Amerika. De hedder Non-maj (udtales non-madge), som er en forkortelse for non magical. Den her grå novemberdag blev lige lidt mere farverig.

2 kommentarer:

 1. Har også siddet og kigget på de der billedet og det er lidt som om, jeg glæder mig lidt mere nu. Også selvom jeg er ret træt af JKRs konstante tilføjelser til Harry Potter, i stedet for bare at lade det ligge. Men det er en anden sag, for lige som dig regner jeg heller ikke med den her bliver en ny Harry Potter. Jeg er dog ret spændt på hvordan filmatiseringen kommer til at foregå, det er jo ikke en historie med plot og sådan. Så det skal nok blive spændende.

  Og så er det jo en kæmpe bonus, at det er Eddie Redmayne, der spiller Newt Scamander. Han ser altså lidt for godt ud.

  Jeg tror, jeg får svært ved at tage non-maj / non-madge seriøst, for mig vil de altid bare hedde mugglere/Muggles :)

  SvarSlet
 2. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at se filmen, men nu hvor Redmayne er med, er jeg ret fristet. Han er jo en fantastisk skuespiller!

  Mvh.
  denlillebogblog.dk

  SvarSlet