Om Bloggen

Kan du lide at læse? Har du altid en bog liggende på natbordet, stuebordet eller sofabordet? Skærer det dig i ørerne når folk siger ting som "jeg hader at læse, jeg gør det kun når jeg skal i skolen", eller "sikke en kedelig bog, der er jo ingen billeder i!"?

Hvis du kan svare ja på nogle af de spørgsmål, så er du kommet til det rette sted. Denne blog handler om - ja, læselyst! Fra én passioneret boggnasker til en anden. Her kan du læse om det at læse, og få nogle gode tips og guides til bedre læseoplevelser.

Der vil også være anmeldelser af forskellige bøger, som måske kan inspirere dig. For det meste vil det være bøger, som allerede har været på markedet længe, og derfor vil de fleste være at finde på biblioteket. Smart, ikke? Det betyder dog ikke, at der ikke vil være nyheder indenfor bogverdenen.

Hvad du ikke vil finde er anmeldelser af hyperpopulære bøger, som alle taler om, og som du kan læse anmeldelser af tusind andre steder. Hvad spændende er der ved at læse min anmeldelse af Twilight? Du har sikkert allerede en mening om den, hvad enten du har læst den eller ej.


Så vil jeg hellere hive nogle ældre bøger frem, måske endda bøger, som du ellers ikke ville være faldet over andre steder. For det meste indenfor fantasy, thriller, spændings og historiske romaner. Men har du en god bog du gerne vil dele med andre, eller måske en du ikke selv har læst men gerne vil vide om er god? Så skriv til mig, og jeg skal anmelde den herinde.


Jeg håber du får lyst til at læse noget mere!

Nanna

Husk: Læselyst er gået på facebook! Tryk 'synes godt om' og få en notifikation når der kommer nye indlæg! Klik her for at komme til siden.


Læselyst er også kommet på Pinterest, hvor du kan se masser af dejlige billeder. Klik her for at komme til Læselysts board på Pinterest.

4 kommentarer:

 1. The First Law Trilogy af Joe Abercrombie.

  1.The Blade Itself
  2.Before They Are Hanged
  3.Last Argument of Kings

  Lad mig høre hvad du syntes :)


  SvarSlet
 2. Tak for buddet. Jeg har sat dem på min læseliste :)

  SvarSlet
 3. har du måske en mail man kan kontakte dig over? :)

  SvarSlet
 4. Hej Nanna.
  Har skrevet højtlæsningsbogen "BØRNEGRISENE OG DET MEGA STORE MONSTER"? Vil høre, om I vil anmelde den. Kan sende en PDF.
  Udkommer d. 15/11 på Højers Forlag.
  Mvh
  Viggo Steincke
  steincke.dk
  Mail gerne svar til steinckeviggo@gmail.com

  SvarSlet