Egne udgivelser


Jeg har for nylig selv udgivet en bog, som jeg da kun varmt kan anbefale. Her kan du læse lidt mere om bogen:

Satans Kærlighed

Atypisk fantasy er nok det tætteste man kommer på at genrebestemme Satans Kærlighed. Hovedparten af bogen udspiller sig i en verden efter døden, en slags parallel verden. Her ligger himlen og helvede og alt det imellem, og både Gud, Satan, engle og dæmoner har frit spil.

Plot
Bogen handler om de to søskende Lucas og Karin, der knyttes tæt i barndommen. På grund af en fraværende og alkoholiseret mor påtager storebror Lucas sig rollen som beskytter af sin lillesøster. Da Lucas dør som barn i en tragisk ulykke fortæres Karin af sorg og had, som hun vender imod Gud. Hun søger trøst i sin nye ven Mørket, der på en eller anden måde forstår hende meget bedre end resten af verden.
I himlen går Lucas og venter på sin søster, tynget af skyldfølelse over ikke at kunne være der for hende. Men da hendes tid rinder ud vælger hun helvede og indgår en skæbnesvanger pagt med Satan.
Da giver Gud Lucas et sidste håb: Hvis han kan rejse hele vejen ned til helvede og hente sin søster, må hun få en plads hos ham i himlen.
Rejsen er lang og farefuld selvom han får selskab af en engel. Imens bliver Karin viklet dybere og dybere ind i Satans planer, der truer, ikke kun dødens, men også vores verden.

Info
Bogen er udgivet som e-bog i ePub format, og kan købes online på saxo.com. Bogen koster 30,00 kr.!. Klik HER for at komme til siden.

Satans Kærlighed er også på facebook. Klik HER for komme til siden.Om mig
Jeg har skrevet ligeså længe jeg kan huske. Lige fra digte, til noveller, breve, manuskripter og prosa. For år tilbage besluttede jeg mig for, at jeg nu var tiden inde til at skrive min første roman. Der gik ca. fire år fra de første idéer blev skrevet ned til bogen var gennemlæst flere gange. Derefter brugte jeg lang tid på at indsende manuskriptet til flere forlag, men fik afslag. Til sidst besluttede jeg at tage sagen i egen hånd, og udgav først i januar 2013 Satans Kærlighed som e-bog hos Saxo.

Noveller

Hos Saxo har jeg udgivet novellen Når én dør lukkes som kan hentes ganske gratis direkte til din computer, tablet, mobil osv. i PDF-format. Du finder den HER

På min tidligere blog Nun uden filter udgav jeg fire små noveller, som stadig ligger frit tilgængelige. Læs Blodappelsiner, For sidste gang, Den morgen regnede det og Da far tabte sit ansigt – klik HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar