Om mig

Jeg er en ung kvinde på 25 som hedder Nanna. Bøger har altid fyldt meget i mit liv, og jeg er altid i gang med at læse noget. Med denne blog ønsker jeg at dele gode læseoplevelser og skrive om læselyst. Biblioteker har altid været noget nært helligt for mig, tænk sig al den viden som bare venter på at blive kendt af dig. Alle de verdener som ligger gemt bag en forside. Det eneste du skal gøre er at åbne bogen.

Til daglig har jeg hjemme i Fredericia, hvorfra jeg pendler til Syddansk Universitet i Odense, hvor jeg er ved at tage en bachelor i International Virksomhedskommunikation. Før det har jeg taget en STX på Fredericia Gymnasium. 
Jeg er altid i gang med at læse en bog, hvis ikke flere. Jeg kan simpelthen ikke lade være. For det meste læser jeg fiktion, men nogle gange forvilder jeg mig ind på bibliotekets fagafdeling, og ender altid med at slæbe flere bøger hjem, end jeg næsten kan bære. Hov en bog om pyramider, næh en bog om boligindretning, jeg ved da ikke ret meget om hypnose - det skal jeg da læse noget om. Jeg er nok i bund og grund ufattelig nysgerrig.

Udover at læse som en gal, har jeg en brændende passion for at skrive. Jeg skriver alt. Fra digte, til få linjer, til korte prosatekster, noveller, romaner, manuskripter, breve mellem fiktive personer - alt. Igen, fordi jeg ikke kan lade være. Det er derfor med stor iver, at jeg kombinerer min glæde for både at læse og skrive igennem denne blog.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar