tirsdag den 23. december 2014

Julekort

Kære allesammen
Det er ikke blevet til så mange indlæg i denne december. Jeg glæder mig til, at december ikke er lig med eksamenstress. Jeg synes knap nok jeg når at få skudt julestemningen i gang, før hele herligheden er overstået. På trods af eksamensopgaver og desperat gennemgang af pensum, har jeg forsødet min december med masser af julepynt, pebernødder, julemusik, juletræ, julelys og meget mere. For det er jo kun jul en gang om året. 
Jeg ville lige skrive en julehilsen til jer, inden julen for alvor tager fat. Jeg er nemlig del af en skilsmisse familie, og derfor holder jeg jul to gange - både lillejuleaften og d. 24. Nogen synes måske det er "snyd" eller mærkeligt, men jeg har nu vendet mig til det, og nyder bare, at jeg kan holde jul med hele min familie - om end ikke på én gang. Og så er det jo også rart at få 2 x julemad.
For en gangs skyld synes jeg, at jeg har haft godt styr på gaver i år - både i forhold til tid og økonomi og jeg glæder mig til at give dem. Jeg håber jeg får en god stak bøger, da jeg er løbet tør for læsestof - og jeg tager ikke på biblioteket så tæt på jul. Jeg har været gemmerne igennem for at finde en bog jeg ikke havde læst længe, og jeg har i de sidste på dage fået genlæst Erik Menneskesøn - der kommer nok en anbefaling op på bloggen i løbet af juleferien.
Nu vil jeg bare gerne ønske jer rigtig glædelig jul, sige tak for alle jer som læser med, det betyder utroligt meget for mig. Må i alle få en skøn jul.
Julehjerte-hilsner
Nanna


2 kommentarer:

  1. Også en glædelig jul til dig :)

    trudis-bogblog.blogspot.dk

    SvarSlet
  2. Glædelig jul og godt nytår til dig! :D

    SvarSlet