fredag den 21. november 2014

December på spring, hygge i skjul

Så er det fredag, skal i læse noget godt? Jeg har fået læst den seneste bog i Artemis Fowl-serien, Den sidste vogter, og som altid elskede jeg den. Den serie er altså super fed, læs evt. min anbefaling af den og den første bog her. Derudover har jeg endnu engang plyndret bogsalget på mit bibliotek, på trods af jeg snart ikke kan klemme en eneste bog mere ind i skabe eller skuffer. Overvejer at få smidt nogle ting i kælderen og skabe plads til flere bøger. Jeg kan simpelthen ikke stoppe! Der var ikke så mange skønlitterære bøger som jeg fandt spændende, til gengæld fik jeg købt en stak fagbøger som jeg glæder mig til at få kigget i, da jeg er i gang med at researche mig frem til et emne til mit bachelorprojekt, der lurer lige rundt om hjørnet. 

Så er jeg begyndt at varme mentalt op til jul. Jeg har nogle år givet mig selv strenge restrektioner om ikke at hype julen før december, med det resultat, at jeg slet ikke har nået at komme i julestemning inden det hele var slut. Og det er alligevel synd. Så jeg jeg varmer op med at glæde mig til jul og er så småt begyndt at høre julemusik på ipoden. Nu er vi også forbi halvvejen i november (d. 15.), så jeg må godt. Glæder mig til at pynte op i næste weekend, ja jeg er altså lidt juleglad. Fine lyskæder, små grantræer, nisselandskaber og juledekorationer gør mig glad i låget. Da jeg ikke har tv-kanaler har jeg købt årets julekalender på dvd, Alletiders Julemand, for jeg elsker simpelthen Pyrus og jeg vil ikke gå glip af det. 

Nå, slut med julesnak for nu, håber i får en dejlig weekend. Hyggehejsa herfra. 

2 kommentarer:

 1. Åh, Artemis-serien er så hyggelig! Jeg har dog aldrig fået læst den færdig - hvor mange bøger er den efterhånden nået op på?

  Jeg har hygget med 'The Ask and the Answer' - interessant men også deprimerende bog.

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er oppe på 8 bøger + Artemis Files.
   Det gode ved de bøger er, at man hurtigt kan sluge dem over et par dage. De står som regel også med en behagelig stor skrift :D

   Slet