torsdag den 27. november 2014

Pauselitteratur

Ville du også gerne få læst noget mere? Er det svært at få tid til det i en travl hverdag? Tre kandidatstuderende introducerer nu konceptet PAUSELITTERATUR. 

Du tilmelder dig med din mail og får hver dag sendt små stykker skønlitteratur, 5 minutters tekster. De skriver selv:

PAUSELITTERATUR har fået sit navn, fordi litteraturen her serveres i en form og længde, der passer ind i dagligdagens små pauser. Det kan være over morgenmaden, mens du venter på bussen, i toget eller i kaffepausen på arbejdet – listen er lang! Teksterne er hovedsageligt prosatekster skrevet af forfattere og vækstlagsforfattere, og du vil blive præsenteret for en bred vifte af forskellige tekster, så der vil være noget for enhver smag.

Jeg synes konceptet er rigtig godt og, at det er fantastisk initiativ. Når jeg snakker om bøger med folk siger mange, at de skam gerne ville læse noget mere, de får det bare ikke gjort. Der er ikke tid til det. 

I første omgang kører PAUSELITTERATUR i ca. en måned og du vil ikke modtage noget derefter. Folkene bag studerer Litteraturhistorie ved Aarhus Universitet i forbindelse med faget kulturformidling. 

Og nå ja, jeg har produceret et par af de tekster der vil blive tilgængelige ;)


God læselyst, nu er der ikke flere undskyldninger ;)

2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det som et rigtig godt koncept! :)

    SvarSlet
  2. Hvor er det dog et skønt koncept for alle de, der har svært ved at finde tiden til læsningen :)

    SvarSlet