torsdag den 19. december 2013

Et juleeventyr

Og det skete i de dage, at der udgik en befaling fra Syddansk Universitet om at ingen
studerende skulle have ro i julen. Der skulle være eksamener i hele december samt straks i det nye år. Og alle studerende kastede sig over eksamensprojekter fra starten af december. Langsomt sygnede de hen på en kost primært bestående af kaffe og junkfood, det eneste lys de så var det som kom fra skærmen på deres laptops. Og i takt med at den ubønhørlige deadline nærmede sig, steg også panikken og stressen blandt de studerende. Eksamenerne var ikke lette, og de studerende jamrede og rev sig i håret, men der var ingen nåde. Imens julen sænkede sig over resten af verden, skrev og skrev de studerende, og det eneste der mindede dem om at julen var nær, var kalenderlyset der dag for dag blev kortere. En dag så en af de studerende op: ”Vi må købe julegaver,” sagde han. Og de andre studerende sukkede, for det var sandt hvad han sagde, men hvordan skulle de dog kunne nå det hele.
Vil de studerende nogensinde få ro? Vil de nogensinde for afleveret deres eksamensopgaver og vil julestemningen kunne nå at ramme dem? Når de at få købt gaver?


Fortsættelse følger…

4 kommentarer:

  1. Så sandt så sandt - også selvom jeg sidder på Aalborg Universitet.

    SvarSlet
  2. Åhh, Københavns Universitet er ikke bedre. Heldigvis har jeg kun én skriftlig (som blev afleveret i går!) og én mundtlig - men det er nu lidt træls alligevel.. :)

    SvarSlet