torsdag den 26. december 2013

Don't let the muggles get you down

Kære læsere. Så fik jeg endelig tid til at sætte mig ned og skrive igen. I kan sikker næsten ikke vente med at høre fortsættelse på mit lille juleeventyr om de stakkels studerende. Det gik således: Efter at have afleveret eksamen opgave d. 20. begyndte julestemningen langsomt at indfinde sig godt hjulpet på vej af en hyggelig pakkekalender og julemusik. Det blev til et glædeligt gensyn med Hobbitten 2 inden hele to juleaftenener skulle fejres (der skal vel være nogle fordele ved at være skilsmissebarn). Så i et par dage kunne de studerende glemme deres trængsler og skubbe alle bekymringer om eksamener langt væk. Den næste eksamen er om en uges tid, så nu begynder vi snart igen at forberede os.

Jeg håber at i alle har haft en rigtig dejlig jul med venner og familie. Det har jeg i hvert fald selv, det har været helt eminent. Jeg har hygget mig i godt selskab, fået masser af dejlig mad og fået lækre gaver! Som i kan se på billedet fik jeg den fantastiske Harry Potter kop, som jeg slog op inde på facebooksiden. Mange tak til den sødeste lillesøster! Jeg vil ikke remse alt muligt op, men jeg vil sige at jeg har fået et headset med en mikrofon, og det er mit håb at jeg kan lave nogle små podcast til siden (når nu jeg ikke kan få det forbandede video-værk til at fungere).  Hvad synes i om det?
Nå jo, og jeg har da også fået et par bøger - En dans med drager, Borte med blæsten og en samtalebog med snobberne fra rytteriet.

Og ja jeg ved godt der ikke kom en konkurrence op 4. søndag i advent - jeg havde simpelthen for travlt, og jeg tænker at det havde mange af jer nok også! Vi gemmer præmien til en anden god (og forhåbentlig om ikke alt for længe) gang. 

4 kommentarer:

  1. Fantastisk fint krus med det perfekte budskab! :') Sikke en god gave!

    SvarSlet
  2. Jeg må virkelig have det krus! Det er jo virkelig fedt :)

    SvarSlet
  3. Tak jeg er også mega glad for det! Min søster er bare awesome.

    SvarSlet