onsdag den 12. juni 2013

Læse. Kaffe. Læse mere.

Kuglepen. Tjek. Overstregningstusch. Tjek. Kaffe. Tjek. Panik. Tjek. Det første år på universitet lakker mod enden. Jeg har to eksamener tilbage, og følelsen af blind panik ligger trygt og lurer. Jeg har den ikke endnu, men jeg kan mærke den. Men det skal nok gå, jeg er forhåbningsfuld, der er kaffe på kanden og gifler i posen.
Min dag består for det meste af læsning, læsning, læsning. Og når jeg holder pause fra dét, så læser jeg lidt mere. For det er nu engang min måde at afstresse og slappe af på, og hvad er bedre til at berolige hjernen og for en stund glemme medieteori og -analyse samt sydamerikanske diktatorer, end den fornuftige Elinor i Fornuft og følelse, den ufornuftige hovedperson i Sophia Kinsellas nyeste roman eller en besat psykopat i en øde sydstats by hos Stephen King? Det skulle da lige være at afreagere lidt ved at skyde på nogle zombier sammen med vennerne inden sengetid.
Så du kan nok se, kære læser, at der er småt med tid og overskud til Læselyst liiiige i øjeblikket. Ud over eksamenerne er jeg jo også lige med til at arrangere årets rollespils sommerlejr, der varer en hel uge. Og som løber af stablen om under en måned. Presset? Slet ikke.

Men fat mod! Jeg er ikke bukket under, bloggen er ikke ved at dø, jeg læser stadig og vender snart tilbage igen med masser af anbefalinger (for som sagt får jeg læst en masse bøger, men anbefalingerne må vente lidt).

Åh, nå ja. Forresten. Jeg lovede jo at udlodde en Stephen King bog, men blev så grebet af den at jeg selv måtte læse den først. Den var så spændende at den fulgte mig overalt i den uge det tog at læse den. Den er derfor blevet lidt slidt, og øh, ramte vidst også en kaffeplet. Jeg er lidt i tvivl om hvorvidt jeg stadig skal udlodde den, for den er ikke længere så køn at se på, men den sindssygt spændende og jeg sov uroligt i en uge.

Det var lige en lille opdatering fra kulisserne. Jeg håber i nyder vejret, har det godt på arbejdet, klarer jer godt til eksamenerne - og at i får læst en masse!  

6 kommentarer:

 1. Eksamenstiden er rædsom, for den suger langsomt al energien ud af en. Enormt frustrerende og sørgeligt. Men fantastisk du også får læst en smule ved siden af også.

  Jeg håber, du kommer helskindet igennem eksaminerne! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Har i løbet af to dage fået slugt den nyeste roman af Sophia Kinsella.

   Slet
 2. Hvad er det for en Stephen King bog, du gerne ville have udloddet? :) (P.s. Hvis du interesserer dig for King, kommer der en guide og en giveaway med ham op på min blog i morgen :)).

  SvarSlet
  Svar
  1. Desperation i paperback. Er King fan, så det skal jeg da helt klart se på. Hvad er adressen?

   Slet
  2. Fik aldrig svaret - men mit navn linker jo til siden :) Men guiden ligger her: http://boghylden.wordpress.com/2013/06/13/stephen-king-guide-giveaway/

   Slet
 3. Hvor er det godt, at du finder tid til at læse for sjov! Pøj pøj med eksamen!

  SvarSlet