søndag den 11. november 2012

Der er kun gode bøger på min blog

Der har været lidt stille på det seneste. Det betyder ikke, at der ikke foregår noget. Jeg er nemlig altid i gang med at læse bøger til jer. Men! Som beskrevet da jeg åbnede bloggen, så vil jeg ikke skrive traditionelle boganmeldelser, jeg vil videreformidle bøger som kan give en god læseoplevelse. Dvs. jeg anmelder kun bøger jeg synes er gode. Det er selvfølgelig et smagsspørgsmål, og der er sikkert nogle bøger som jeg ikke anmelder, som i ville synes var gode og omvendt. Men jeg ser det som et kvalitets stempel. Jeg anmelder ikke bøger som jeg ville have givet to ud af fem stjerner (det er blandt andet derfor jeg ikke giver stjerner), for jeg anmelder kun gode bøger. Ud fra min mening.

Det er simpelthen ud fra den filosofi, at dette ikke er en blog hvor jeg kan fortælle jer hvad jeg mener om en masse bøger, men en blog hvor i kan finde forslag til den næste gode bog i skal læse.  

2 kommentarer:

 1. Det synes jeg faktisk er lidt en skam...
  Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal forklare det, men det er lidt som om man ikke "får lov" at danne sin egen mening.

  Hvis du anmeldte dårlige bøger (i din mening), så kan det jo være, at man slipper for selv at finde ud af, at den er dårlig.

  Puha, det er dårligt formuleret! Jeg håber, at du forstår hvad jeg mener.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår godt hvad du mener og din pointe =)
   Men mit mål med denne blog er at anbefale bøger og hvordan skulle jeg kunne anbefale en dårlig bog?
   Der findes mange blogs med boganmeldelser, både om gode og dårlige bøger, men jeg ville gerne gøre tingene lidt anderledes =)

   Undskyld det sene svar, der var bøvl med kommentarfeltet.

   Slet