søndag den 28. juni 2015

Det er (næsten) sommer

Så er sommeren så småt kommet til Danmark. Temperaturen stiger, de fleste har fået sommerferie eller får det om lidt. Selv er jeg gået i gang med flytte og byrden som bogelsker tynger mig - helt bogstaveligt! Har på nuværende tidspunkt 4 flyttekasser med bøger, men har langt fra pakket alle bøgerne endnu. Der kan jo ikke være ret mange bøger i en kasse før den bliver for tung til at løfte. Pyh, det bliver en hård omgang! Forhåbentlig får jeg plads til alle bøgerne i den nye lejlighed. Min kæresten (som jeg flytter sammen med), vil dog lige se an, hvor meget mine bøger fylder, før han kommer med hans. Og så står jeg i den fantastiske situation, at jeg måske bliver nødt til at skrive navn i nogle af mine bøger, fordi vi begge ejer nogle af de samme. Soulmates? Det tror jeg da nok lige!
Anyways, det er derfor der er en smule tomt på bloggen for tiden - de sidste eksamener skulle af vejen og nu står den på flytning. Håber i alle sammen har det godt og får tid til at læse!

3 kommentarer:

 1. Sidder med samme problem selv. Altså, har fyldt 6 kasser med bøger pt - og det er endnu ikke slut. Hvordan kan det så være at jeg altid mangler noget at læse? Hvor gemmer aller bøger sig i hverdagen;o

  SvarSlet
 2. Jeg har flyttet mine bøger nogle gange nu og det er et helvede hver gang. Udover at de fylder og er tunge, så har jeg dem i alfabetisk orden, og der er bare ingen 100% smart måde at pakke dem i bogkasser, så de er lette at stille i orden igen OG så de ikke vælter rundt og blander sig. Tsk.

  SvarSlet
 3. Pyh, jeg flyttede også for nyligt, hvor mine kære bøger blev pakket ned i 20+ flyttekasser. Jeg havde dog også valgt de mindre af slagsen, netop fordi de større hurtigt bliver aaaaalt for tunge.

  Jeg håber, at flytningen går godt! :)

  SvarSlet