fredag den 16. januar 2015

Illustrerede Harry Potter-bøger

Hej læsere! Håber ikke er i blæst væk siden sidst. Jeg ved det er ved at være længe siden, men jeg må igen benytte mig eksamenforklaringen. Jeg har alt for mange eksamener på alt for lidt tid. De sidste par uger har jeg været i desideret zombiemode, i dag har jeg både fået rigtig tøj på (ikke nattøj), sat hår og fået kontaktlinser i. Nå, nok om mig.

Jeg faldt over nyheden om, at der skal udgives nogle nye udgaver af Harry Potter i illustreret udgave. Først var jeg skeptisk, men så så jeg de mega fede tegninger - eller de par stykker som er blevet tilgængelige. De er super detaljeret og har en mega fed dyster stemning over sig. Det er tegneren Jim Kay som står bag, og hver bog bliver udgivet med 110 farvetegninger. Der er planlagt at blive udgivet en bog om året i syv år, med den sidste udgivelse i 2021. Well, ved ikke om det er bare er et mega smart salgstrick, men jeg kan nu ikke lade være med at glæde mig lidt. Tegningerne er så gennemførte, at de nu nok skal tage lang tid at lave. Prøv lige at se den her med Hermione:


Skåret i døren bag hende er der referencer fra både Voldemort, the deathly hallows, og endda en lille hilsen til J.K. Rowling.
Hvad synes i? Smart salgstrick eller er det noget i skal have fingre i?3 kommentarer:

  1. Det er uden tvivl et smart salgstrick. Men det betyder ikke, at jeg ikke godt kunne finde på at anskaffe mig dem. Indtil videre ser det i hvert fald ud som om, at illustrationerne bliver virkelig smukke! :)

    SvarSlet
  2. Det lyder interessant og tegningerne er helt sikkert flotte, men jeg synes altid jeg bliver skuffet, når jeg læser grafiske fortolkninger af eksisterende bøger, fordi de som regel udelader noget af historien på grund af pladsmangel. Så nej jeg tror jeg springer over.

    SvarSlet
  3. Tror ikke jeg selv skal have dem, jeg bryder mig generelt ikke så meget om bogillustrationer, hvis de ikke "hører til", og selvom det er fine illustrationer, så passer de slet ikke ind i mine indre billeder, når jeg læser.

    SvarSlet