mandag den 10. november 2014

En grå novembermandag

Så blev det mandag. Pyh, gråt vejr, efterår. Bag bloggen begynder de første glimt af eksamensstress så småt at vise sig, selvom læseferien først ligger en måned fremme. Der skal læses en hel del inden da - der skal vælges og indkredses emner til forskellige projekter og opgaver. 
Derfor er det dejligt nogle gange at dykke ned i en god bog. Jeg er i gang med at genlæse en af mine yndlingsbøger, Vindens Skygge, som jeg glæder mig til at anbefale.

Før vi ved af det står december og banker på, så jeg er også så småt ved at redigere "julepynt" til bloggen. Jeg skulle forresten hilse og sige, at clementinerne er til at spise, jeg har en mindre afhængighed af mandariner og clementiner i vinterhalvåret. 
Pas godt på jer selv, husk paraplyen og de varme støvler.
Vi læses ved.

2 kommentarer:

  1. Åh, jeg har netop købt 'Vindens skygge' og jeg GLÆDER mig sådan til at læse den.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er virkelig en af mine yndlingsbøger. Jeg er vild med skrivestilen, og så gør det heller ikke noget at jeg er fascineret af Spanien (og blandt andet læse det på universitetet). Tror også det er fordi der ligger en kærlighed til bøger i fortællingen. Jeg var solgt ved første kapitel og "De Glemte Bøgers Kirkegård." Genialt for os bogelskere.

      Slet