fredag den 10. oktober 2014

Litterært teselskab

Det blæser, regnen trommer mod taget, jeg kryber sammen med et tæppe og en kop kaffe. Det er blevet efterår. Efterårsferien står for døren, for nogle, det betyder tid til at læse! Skal i læse noget godt? 
Jeg har lagt American Psycho på standby fordi den er så voldsom. Jeg har været tæt på at bryde sammen af stress i forbindelse med studiet, så jeg havde brug for noget, der var lidt "rarere" at læse. Jeg er derfor ved at genlæse Englen som jeg glæder mig meget til at anbefale! Jeg skal nok også få læst Amercian Psycho færdig, jeg mangler ikke så meget. 

Den fantastiske bogblogger Xenia, har iværksat et projekt på hendes blog, for at hylde de mange bogbloggere derude. På skift får bloggerne lov at skrive et indlæg, samt svare på et par spørgsmål. Jeg har netop nu sendt hende mit bidrag og jeg glæder mig meget til at se de andres. Jeg vil selvfølgelig smide et link og en besked når Xenia litterære te selskab begynder, indtil da kan i se læse på hendes blog her: Xenias Bogblog. Xenia anmelder meget fantasy og young adult. 

Så vil jeg ønske jer en rigtig god fredag og weekend. 

3 kommentarer:

 1. Sikke et flot billede! Har du selv taget det? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, desværre. Tyvstjålet fra googlesøgning.

   Slet
  2. Hov, nej fra Pinterest. Se evt Læselysts board:
   http://www.pinterest.com/nuhn90/l%C3%A6selyst/

   Slet