lørdag den 18. januar 2014

Livet er sgu dejligt!

Livet er sgu dejligt
- en samtalebog med Fritz og Poul
Søren Anker Madsen
93 sider
Lindhardt & Ringhof

Er du vild med de to rødvinsdrikkende snobber fra Rytteriet? Så er denne bog nok noget for dig!
I denne "samtale" får du meget mere af de to, der bliver snakket om alt og intet. Jeg kunne høre dem sige replikkerne, når jeg læste bogen og flere gange sad jeg og grinte højt!
Det er god humor og et godt grin. Paul spiser ikke andet en mango og flute, og Fritz er ligeglad så længe han har rødvin. Intervieweren prøver at få svar på nogle af livets store spørgsmål såsom døden, livet og alt det midt i mellem. Om han får svar på sine spørgsmål må du selv læse dig til.
Forlaget skriver:
Du synes måske allerede, at du kender Fritz og Poul fra radio og TV. Men gør du nu også det? I denne hudløst ærlige samtalebog får du endelig hele historien om de to livsnydere fra Whiskybæltet. Faktisk får du langt mere end det. Det er også en livsstilsbog med masser af tips om thai-gløgg, Bent Fabrics bedste dansemusik og ikke mindst drømmetydning. Endelig får du også svaret på, hvad der egentlig blev af Pouls au pair pige Tatjana, som forsvandt på mystisk vis, efter hun en periode var klejnsmed på et polsk værft.


Poul og Fritz om Marilyn Monroe citat:
"Kvinder som stræber efter at være lige med mænd, savner ambitioner."
Poul: "Det har hun sgu et eller andet sted ret i. Kvinder er helt sikkert klogere end mænd..."
Fritz: "Så længe de ikke er over en 23, 24 stykker, så begynder det hele at hænge og slaske. Også deres hjerner."
Poul: "De er ikke længere så friske, når de nærmer sig de 25. Men unge kvinder, de er kvikke." ... "Det er også derfor der ikke er så mange kvindelige ledere. Og så mange rige kvinder.
Fritz: "Mænd peaker langt senere, i vores alder, ikke?"
Poul: "Der er faktisk næsten ingen kvinder under 25 i de store danske erhvervsbestyrelser, og det er altså rigtig synd."
Fritz: "Man taler meget om kønskvotering i de store bestyrelser, og det er en god tanke. Jeg synes, halvdelen skal være mænd på vores alder, og den anden halvdel skal være dygtige og frække piger under 25."
Poul: "Ja og gerne med accent."

- Fra "Livet er sgu dejligt" s. 73

Læs den hvis du:


  • Har set Rytteriet og kan lide snobberne
  • Vil have mere af snobberne
  • Vil have et godt grin

1 kommentar:

  1. Åh den MÅ jeg læse! Det er humor i verdensklasse :)

    www.blueeyedflower.dk

    SvarSlet