tirsdag den 1. januar 2013

Mest populære indlæg


Så gik året og vi står i et nyt. Nytår er jo en tid til refleksion. Hvad fik vi gjort i det forgange år? Opnåede vi det vi ville? Også her på bloggen har jeg kigget det igennem og evalueret lidt. Faste læsere har nok opdaget at jeg laver justeringer ind imellem – jeg arbejder altid på at gøre det bedre!

Hvad har været det mest populære på bloggen? Hvilke indlæg er der flest som har kigget på? Jeg har lavet en top tre over de indlæg som har fået suverænt flest views:

25 Hobitten scorereplikker – 123 views
Forbudte bøger – 103 views

Så scoretips, gratis og forbudte ting hitter blandt jer læsere. Det er noteret. Det er også blevet til 13 anbefalinger af bøger. Jeg er gået over til at kalde det anbefalinger og ikke anmeldelser, og som jeg har skrevet mange gange før, er det fordi jeg ser bloggen som et sted hvor jeg anbefaler bøger og ikke anmelder dem. Forestil dig at jeg er en ven, bekendt, kusine, nabo eller kollega, som du går til når du mangler noget at læse, og så har jeg altid en god bog at anbefale.

Det har også gået meget op og ned med, hvor mange besøg bloggen har haft. Nogle dage – slet ingen. Men hvilken dag har der været flest? Det var d. 19.12.12 hvor der var ikke mindre end 207 læsere forbi Læselyst!

Det er blevet til i alt 53 indlæg og 2 konkurrencer siden opstart d. 21. september.

Jeg håber i fortsat vil følge med og hjælpe bloggen til at blive endnu bedre, ved at give feedback, gode råd, ris og ros, deltage i konkurrencer og kommentere på indlæg.

Godt nytår!

2 kommentarer:

  1. Du skulle næsten lige linke indlæggende, så man nemt kunne hoppe over og se "what all the fuzz is about".

    SvarSlet
  2. Du har ret. Tre sekunder, så retter jeg det lige.

    SvarSlet