torsdag den 22. november 2012

Ægtemanden


Ægtemanden
Dean Koontz
251 sider
2009, Cicero
Fra 129,94 på Arnoldbusck.dk

Efter min sidste succes med en lydbog, besluttede jeg mig for at høre endnu en. Til toget, oprydningen og opvasken. Det viste sig bare, at jeg næsten ikke kunne lægge min iPod fra mig, da jeg først var gået i gang. Ægtemanden kulminerer til der til sidst ikke er nogen vej tilbage. Jeg har valgt at skrive sideantal på, selvom jeg hørte den som lydbog, da det giver et godt billede af, hvor omfangsrig bogen er, hvis man nu selv skulle have lyst til at læse den.

Mange af de danske lydbøger af Dean Koontz er indlæst af Thomas Gulstad, som jeg kun varmt kan anbefale. Han har en fantastisk stemme, man aldrig bliver træt af at høre på, der understreger alle pointer, de uhyggelige og de sarkastiske.

Resumé
Mitch er gartner og godt tilfreds med sit liv. En dag ringer hans telefon. Han får at vide, at hans kone er kidnappet og der kræves 2 millioner dollars i løsesum. For at understrege pointen, bliver en mand tæt ved Mitch skudt. Så er historien skudt i gang, og den godhjertede Mitch må kæmpe mod kidnappere og skurke for at vinde sin elskede kone tilbage.

Historien er virkelig spændende, og spændingen stiger støt i tempo. Der er ingen vej tilbage. Det føles som at sætte sig ind i en bil, der kører hurtigere og hurtigere. Det er fedt at følge en hovedperson som virker meget ægte, og som er helt ukendt med den kriminelle verden han brutalt bliver kastet ud i. Hvordan skal han håndtere kidnapperne, hvordan fanden skal han skaffe pengene? Det virker meget bedre, end hvis det havde været en sej James Bond type.

Læs den hvis

-         du har læst og kan lide andre af Dean Koontz bøger
-         du kan lide spændingsromaner
-         du kan lide krimier
-         du har lyst til at læse en virkelig velskrevet bog, der bliver ved med at overraske og skræmme dig til sidste side!

1 kommentar: