torsdag den 12. marts 2015

Fantastic beasts and where to find them

Fantastic beasts and where to find them
J.K. Rowling
90 sider
2009, Bloomsbury Publishing
Kan købes på Saxo.com til 69,95 kr.

Dette var en af de bøger jeg købte på min tur til London i januar. Det er super fin lille bog, og 1,14 £ fra salget af bogen (der koster 4.99 £), går til Comic Relief, som blandt andet hjælper fattige og udsatte børn i nogle af verdens fattigste lande. Så du får en lille bonus udvidelses til Harry Potters univers og du støtter et godt formål. What's not to like?

Bogen har en fin indledning af selveste Albus Dumbledor, der forklarer, at denne skolebog er en kopi af Harry Potters egen skolebog, og der med vilje er bibeholdt hans egne noter og bemærkninger. Der er således små noter og sjove bemærkninger rundt omkring i bogen fra både Ron og Harry, når de har kedet sig i timerne. 


Bogen har en gennemgang af magiske væsner og er en hyggelig lille tilføjelse til det magiske univers. Er man Harry Potter-fan er helt klart et must. Bogens troldmandsforfatter Newt Scamander bliver desuden hovedrollen i en ny filmtriologi, hvoraf den første udkommer 18. november 2016.
Rowling forklarer, at filmene omhandler den unge Newt og hans rejser jorden rundt for at indsamle information om alverdens magiske dyr. Så hvis du vil forberede dig på et gensyn med Harry Potters verden, bør du helt klart læse denne bog.

Læs den hvis du:
- Er fan af Harry Potter
- Vil have udvidet Harry Potters univers
- Vil vide mere om magiske og underlige dyr og væsner
- Vil støtte et godt formål
- Vil eje en rigtig Hogwarts skolebog!

1 kommentar:

  1. Det er sådan en skæg lille bog og et skønt supplement til Harry Potter-universet.

    SvarSlet