onsdag den 9. marts 2016

Hjemmebiblioteket

Så fik jeg endelig min bogreol! Jeg er bare super glad for min nye bogreol, som jeg helt selv har samlet (seje mig). I min gamle lejlighed kunne jeg ikke have bøger stående fremme, fordi min støvallergi i forvejen var på overarbejde i en 1-værelses. Men i den her lejlighed går det meget bedre, så nu kan jeg have bøgerne fremme! Og ikke nok med det, så har kærestens bøger også fået lov at komme ind i reolen. Så nu står de i den fineste orden efter forfatter (min kæreste hyggede sig et par timer med at sortere bøgerne) og i midten har vi al vores faglitteratur (for vi er ret meget nogle fagnørder). 
Derudover har jeg ikke fået lavet så mange indlæg på det seneste. Det skyldes primært, at jeg er startet i en fuldtidspraktik, som er mega spændende, men det betyder samtidig at jeg falder død om på sofaen når jeg kommer hjem. 
Til gengæld er jeg ved at samle nogle veninder til en læseklub, det bliver bare så hyggeligt. Og nå jo, så får jeg arbejdet på mine egne skriveprojekter. Så der sker en hel masse. 
Jeg lover at vende frygtelig tilbage snart!
Hej hej!

4 kommentarer:

 1. Sikke en fin bogreol! Det er bare så skønt, når man kan vise alle sine bøger frem :D

  SvarSlet
 2. Tillykke med reolen og smart med fagbog-reolen (mine egne gemmer jeg væk i skammekasser >< ). <3

  SvarSlet
 3. Åh, en lækker reolopsætning!

  SvarSlet
 4. Tak :D Er også mega glad for det!

  SvarSlet