fredag den 23. maj 2014

Bogsalg - ja tak!

Damn jeg elsker bogsalg! I denne uge holder mit bibliotek bogsalg af deres gamle bøger. 10 kr. for en bog - fyld en pose for 50 kr.! Så er der lige lidt til sommeren. Jeg elsker at købe brugte bøger, mange genbrugsbutikker har faktisk mange gode. Den lokale kommunale genbrugsbutik samler fx alle pocketbooks i en vogn og sælger dem for 5 kr. Jeg synes selv at nogle af bøgerne er det rene kup. Fx anede jeg ikke, at der fandtes et opslagsværk til Sophies Verden som jeg lige har anbefalet! Det er jo genialt! Eller den flotte bog med Batman tegneserier fra 70'erne. Eller hvad med Wulffmorgenthaler 2? 
Jeg husker fra min barndom en butik der solgte og byttede brugte bøger, blade, cd'er og vhs'er. Når vi skulle på ferie gik vi altid derned, og så fik jeg og min søster lov til at finde en masse Anders And blade. 
Det er bare med at komme af sted folkens - secondhand bøger er helt klart kommet for et blive!3 kommentarer:

  1. Mit lokale bibliotek har en reol der altid er fyldt med udsalgsbøger til 5 kr stk. Det er så lækkert har bla. fundet murakami, king og Blixen. Der er ikke noget bedre end et godt bogfund!

    SvarSlet
  2. Hadde nettop en runde i genbrugen her - og der var MANGE gode. Og så fant jeg også et par udgaver af en pensumbog. Til 5 kr stk. Som ikke printes mere, men stadig bruges... DER kan jeg faktisk få lidt penger ind på konto (og så få råd til flere nye bøger;))

    SvarSlet